torsdag 19. september 2013

Sokker - strikking hele året

Rundt årsskiftet tikket det inn en spennende mail fra Bitta Mikkelborg; kort sitert: jeg skal gi ut bok - vil du være med??

Jeg sammens med 7 andre teststrikkere tar det ærefulle oppdraget. Det har vært et spennende år og det er blitt mange sokkepar :))

Boken består av hele 52 oppskrifter - dame, herre og barn. Det er også sokker for restegarn slik at man kan få unna litt der også.

Tusen takk til Bitta for tilliten og at jeg fikk være med på dette "eventyret" !! Takk også til mine 7 "kollegaer", da skal vi bare glede oss til lanseringen i Oslo :) :)
Her er forsiden på boken - kommer i slutten av denne måneden :) 
Så langt er jeg kommet i boken :)
Bestla

Yang's

 
 
 

 

Det er enda mange sokkepar som ikke er blitt fotografert enkeltvis, men alle henger på tørk av de jeg har strikket til nå.7 kommentarer:

 1. Ja, dette har vært et flott "eventyr"! Jeg føler vi har vært priviligerte...
  Godt jobba!!!

  SvarSlett
 2. Åååå, nå er jeg helt stum! For en flott presentasjon, og ikke minst; så utrolig mange fine sokkepar du har strikket! Jeg har all grunn til å føle meg beæret over at du, og de andre, ville være med på dette eventyret! Det har jammen meg ikke vært vanskelig å være meg! <3

  SvarSlett
 3. Så spennende å være med å lage bok! Og mange fine sokker her. :)

  SvarSlett
 4. Så mange flotte sokker. Boken er på vei og jeg gleder meg.

  SvarSlett
 5. Du har jammen vært produktiv ja!! Tar av meg hatten for deg altså! :) Så artig å få være med å lage bok, har hørt at den er flott!
  God helg!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 6. Så moro! :D

  Denne burde jeg kjøpe til svigermor ♥

  SvarSlett