mandag 24. februar 2014

Luer.......... også OL lua :)

Nå har jeg også gjort det....heklet OL luen, ikke til meg selv men den ene broren min ville så gjerne ha ei. Da er det bare og svinge seg igang.


Etter og ha heklet denne, fikk jeg en ide om å prøve ei litt mer allround lue, da jeg tror at denne OL lue-feberen går like fort over som den kom. Her er resultatet mitt:

Denne ble laget uten at mora hadde bedt om det, hun fikk først sett den etter at den var ferdig, men da kom bønnen: Mamma væææær så snill og lag ei akkurat likedan til meg.... og hva sier ei mamma da??
Så var det neste frøkena sin tur, Marthe ville ha ei litt enklere, blomst i lua er ikke helt hennes greia. Hun valgte sin i lillatoner blandet med melert grått. Ble veldig fin den også.

Luene, som jeg har kalt "Baggy Hat" er heklet i dobbel Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. De ble veldig myke og deilige. OL luen er heklet i dobbelt babyull fra Dale, den ble noe "stivere". 
Nå skal jeg starte på ei til som er til mi kusine Ann-Kristin <3 post signature

6 kommentarer:

 1. Deilige, lekre luer! Du har nok rett i det at OL-luefeberen gir seg fort... Tror jeg...

  SvarSlett
 2. Snille, flinke mamma min <3 glede oss til å prøve:)

  SvarSlett
 3. Så flotte de var! :) Synes nesten de som ikke er OL-luer var finest :)

  SvarSlett
 4. Fantastiske modeller du har heklet med OL-lua. Jeg kan tenker meg det bli mer og mer....
  og glede for....
  Hjertelige hilsen kommer til deg fra Viola

  SvarSlett
 5. Hej! Jeg önsker meg min i bruntoner/jordfarger.... ;-))) Superfine!!!! Leverans i Nesbyen/Norsk???? Tuller bare litt, men sant også!!!! Jeg kjöper gjerne en om du selger!!!!
  Hilsen Tonje Nilsen

  SvarSlett